Dierenwinkel XL

DierenwinkelXL.nl is een dierenspeciaalzaak voor al uw huisdierbenodigdheden. DierenwinkelXL is ontstaan door samenwerking van ondernemers met elk eigen dierenspeciaalzaken in Hengelo, Haaksbergen en Enschede. De vestiging in Hengelo zorgt voor de afhandeling van alles dat met de webshop te maken heeft. Hun visie is om dè Dierenspeciaalzaak van Twente en omgeving te worden met een compleet assortiment op het gebied van honden, katten, knaagdieren, vogels, aquaristiek en hengelsport. Wanneer een huisdierbezitter vragen/problemen of iets nodig heeft voor zijn of haar huisdier zal hij hiervoor naar DierenwinkelXL moeten kunnen komen.

DierenwinkelXL heeft een jong en dynamisch team, maar wel is in elke vestiging jarenlange ervaring aanwezig om u van alle informatie te voorzien om uw huisdier optimaal te verzorgen. Betreft honden en kattenvoer werken ze met bekende merken als Royal Canin, Prins en ProPlan, maar ook merken als Farm Food, Bugs for Pets en Natural Health zijn bij DierenwinkelXL te krijgen.

Ze hebben ook een uitgebreid assortiment om uw dier de juiste verzorging te geven. Denk daarbij aan de Snugglesafe Heatpads, Vetericyn, Puur Natuur, Activet borstels, maar ook goedkope, goede urine vreters en kruidenelixers van DUO. Daarnaast is er ook een uitgebreide hengelsport afdeling met merken als Dam, Mad, Effzet, Preston, Evezet, ProLogig, Fox, Korda, Gamakatsu, Spro en meer. Hengelsport Jos ter Brugge is daarnaast ook de eerste hengelsportzaak met molens van het Quick Pro Shop concept. Dit is een uitgebreid molenpakket met verschillende soorten molens voor roofvis, karper, witvisen forelvissen in verschillende prijsklasses.

De voordelen van DierenwinkelXL
Inmiddels heeft Dierenwinkelxl een assortiment aan van ruim 6.000 producten van de beste kwaliteit. Uiteraard met een goede service en snelle levering. De webshop wordt dagelijks aangevuld met nieuwe producten. Verzending is gratis vanaf € 29,-. Ze leveren de producten binnen 48 uur en u kunt uw bestelling in overleg kosteloos retour sturen.

Bezoek de webshop: www.dierenwinkelxl.nl

Dierenwinkel XL