Help! Mijn dier is zoek

Mijn dier is zoek is een website van de Dierenbescherming die eigenaren (kosteloos) helpt bij het zoeken van een vermist dier. Is uw dier vermist? Kijk dan eerst onder Gevonden dieren of het inmiddels in een van de asielen van de Dierenbescherming is binnengebracht en bel voor de zekerheid ook altijd het asiel en de dierenambulance in uw omgeving.

Dier vermist
Asielen die aangesloten zijn bij de Dierenbescherming plaatsen dieren die zwervend zijn aangetroffen op deze website. De Dierenbescherming kan niet garanderen dat dit te allen tijde direct gebeurt. Ook is niet van alle dieren die binnengebracht worden de precieze herkomst bekend – het kan dus ook zo zijn dat een vermist dier wel in een asiel wordt binnengebracht, maar niet op de website wordt geplaatst. Daarom raden we u aan om ook altijd contact op te nemen met het asiel bij u in de buurt, wanneer uw huisdier vermist is.

Staat uw dier niet tussen de gevonden dieren op de website en is het ook niet bij het plaatselijk asiel binnengebracht? Meld het dan als vermist aan op Mijn dier is zoek.

Belangrijk om te weten
Dieren die in onze asielen worden binnengebracht, komen de eerste veertien dagen niet in aanmerking voor herplaatsing. Deze periode is bij wet vastgelegd. Na twee weken gaan de asielen in principe op zoek naar een nieuw baasje. Omdat we niet kunnen garanderen dat asielen binnengebrachte dieren altijd kunnen matchen met een vermist-melding, raden we aan om zelf periodiek te informeren of een vermist dier misschien in het asiel is binnengebracht. Dit om te voorkomen dat uw vermiste dier onverhoopt wordt geplaatst bij een nieuw baasje.

Website: http://www.mijndieriszoek.nl