Huisdieren verzekeringen

Klinkt misschien raar, maar eigenlijk vrij handig. De kosten voor een dierenarts consult zijn vaak nog wel te overzien. Maar wat als uw hond of kat ineens geopereerd moet worden? De kosten kunnen dan aardig oplopen en kunt u voor vervelende beslissingen komen te staan. Met een huisdierenverzekering dekt u zich voor deze kosten.

Hema huisdierenverzekering

Je wilt jouw huisdier alle zorg een aandacht geven. Met de goedkope dierenverzekering van HEMA kun je jouw huisdier verzekeren tegen medische kosten. Met de basisdekking van onze dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw huisdier onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto’s, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.verzekerdbijhema.nl/dierenverzekering/


LETOP! De volgende honden kunnen NIET verzekerd worden via HEMA (Dit omdat hier helaas regelmatig medische afwijkingen bij voorkomen):
– (Old) Engelse bulldog
– Franse bulldog
– Cane Corso
– Cavalier King Charles Spaniel
– Deense Dog
– Dobermann Pincher
– Duitse Dog
– Ierse Wolfshond
– Shar pei
– Sint Bernhard
– Amerikaanse Pit Bull Terrier
– Bordeaux dog

Petplan hondenverzekering

Voorkom hoge dierenartskosten voor uw hond!

Steeds meer hondenbezitters kiezen ervoor om hun hond te verzekeren tegen de kosten van ziekte en ongeval. De diergeneeskunde wordt steeds beter en tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen. Veel operaties zijn echter complex en de kosten kunnen flink oplopen. Ook kan uw hond een chronische aandoening krijgen. Met een Petplan hondenverzekering voorkomt u financiële tegenvallers.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.petplan.nl


Reaal Dier & Zorg hondenverzekering

Bij Reaal Dier & Zorg kunt u kiezen uit twee verschillende verzekeringen; de Bewust en de Comfort verzekering. Hoewel u als klant vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit bij beide verzekeringen mag verwachten zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Bewust Verzekering
Herkent u zich in uitspraken als “ik hoef niet elke poep en scheet verzekerd te hebben als ik daardoor maandelijks meer moet betalen”, of “ik wil goed verzekerd zijn voor het geval er echt iets ernstigs gebeurd”? Dan past de Bewust Verzekering mogelijk goed bij u.

De Bewust Verzekering in het kort
Is uw hond jonger dan vijf en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw hond? Dan is de Reaal Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Verzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

Comfort Verzekering
Herkent u zich in uitspraken als “Ik vind het fijn om zoveel mogelijk verzekerd te hebben”, of “Als er iets mis is wil ik min mogelijk over geld na moeten denken”? Dan past de Comfort Verzekering mogelijk goed bij u.

De Comfort Verzekering in het kort
Wilt u zich geen zorgen maken om de kosten van medisch noodzakelijke zorg voor uw hond en zoekt u de zekerheid van een bijzonder complete huisdierverzekering? Dan is de Reaal Dier & Zorg Comfort Verzekering mogelijk iets voor u.

De Reaal Dier & Zorg Comfort Verzekering heeft geen eigen risico of een maximale instapleeftijd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra aanvullende dekkingen af te sluiten en u krijgt 81% van uw declaratie vergoed.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.reaaldierenzorg.nl


gezondheid_verzekerd

Inshared dierenverzekering

Ook uw hond of kat is in goede handen bij InShared. Met onze goedkope Dierenverzekering, bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter. Aanvullend is er Huisdier & zorg. En bent u extra voorzichtig met uw dier? Dan verdient u er uiteraard ook Beloningspunten mee.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.inshared.nl

Ohra hondenverzekering

Natuurlijk wilt u zo goed mogelijk voor uw hond zorgen. Dat kan duur zijn. Zeker als uw hond ziek wordt of een ongeluk krijgt. Een hondenverzekering is dan de oplossing.

Uw voordelen
Kies de dekking die bij u en uw hond past
Scherpe premie bij alle ziektekostenpakketten
Alle kruisingen en rassen zijn welkom
Heup en elleboogdekking bij het ziektekostenpakket top

Geef uw hond de medische zorg die nodig is
Een bezoek aan de dierenarts is niet goedkoop. Toch wilt u uw hond de medische zorg geven die op dat moment nodig is. Met een hondenverzekering weet u zeker dat u niet voor hoge kosten komt te staan.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.ohra.nl/huisdierenverzekeringPetplan kattenverzekering

Voorkom hoge dierenartskosten voor uw kat!

Steeds meer kattenbezitters kiezen ervoor om hun kat te verzekeren tegen de kosten van ziekte en ongeval. De diergeneeskunde wordt steeds beter en tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen. Veel operaties zijn echter complex en de kosten kunnen flink oplopen. Ook kan uw kat een chronische aandoening krijgen. Met een Petplan kattenverzekering voorkomt u financiële tegenvallers.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.petplan.nl


Ohra kattenverzekering

Met een Huisdierenverzekering van OHRA weet u zeker dat u niet voor hoge kosten komt te staan.

Uw voordelen
Kies de dekking die bij u en uw kat past
Scherpe premie bij alle ziektekostenpakketten
U kiest zelf uw dierenarts
Alle kruisingen en rassen zijn welkom
Heup- en elleboogdekking bij het ziektekostenpakket top

Geef uw kat de medische zorg die nodig is
Een bezoek aan de dierenarts is niet goedkoop. Toch wilt u uw kat de medische zorg geven die op dat moment nodig is. Met een kattenverzekering weet u zeker dat u niet voor hoge kosten komt te staan.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.ohra.nl/huisdierenverzekeringReaal Dier & Zorg kattenverzekering

Bij Real Dier & Zorg kunt u voor uw kat kiezen uit twee verschillende verzekeringen; de Bewust en de Comfort verzekering. Hoewel u als klant vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit bij beide verzekeringen mag verwachten zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Bewust Verzekering
Herkent u zich in uitspraken als “ik hoef niet voor elke poep en scheet verzekerd te zijn als ik daardoor maandelijks meer moet betalen”, of “ik wil goed verzekerd zijn voor het geval er echt iets ernstigs gebeurd”? Dan past de Bewust Verzekering mogelijk goed bij u.

De Bewust Verzekering in het kort
Is uw kat jonger dan tien en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw kat? Dan is de Real Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Kattenverzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

Comfort Verzekering
Herkent u zich in uitspraken als “Ik vind het fijn om zoveel mogelijk verzekerd te hebben”, of “Als er iets mis is wil ik min mogelijk over geld na moeten denken”? Dan past de Comfort Verzekering mogelijk goed bij u.

De Comfort Verzekering in het kort
Wilt u zich geen zorgen maken om de kosten van medisch noodzakelijke zorg voor uw kat en zoekt u de zekerheid van een bijzonder complete huisdierverzekering? Dan is de Real Dier & Zorg Comfort Verzekering mogelijk iets voor u.

De Real Dier & Zorg Comfort Verzekering heeft geen eigen risico of een maximale instapleeftijd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra aanvullende dekkingen af te sluiten en u krijgt 81% van uw declaratie vergoed.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.reaaldierenzorg.nl


algemeen-euro