Reaal Dier & Zorg kattenverzekering

Bij Real Dier & Zorg kunt u voor uw kat kiezen uit twee verschillende verzekeringen; de Bewust en de Comfort verzekering. Hoewel u als klant vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit bij beide verzekeringen mag verwachten zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Bewust Verzekering
Herkent u zich in uitspraken als “ik hoef niet voor elke poep en scheet verzekerd te zijn als ik daardoor maandelijks meer moet betalen”, of “ik wil goed verzekerd zijn voor het geval er echt iets ernstigs gebeurd”? Dan past de Bewust Verzekering mogelijk goed bij u.

De Bewust Verzekering in het kort
Is uw kat jonger dan tien en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw kat? Dan is de Real Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Kattenverzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

Comfort Verzekering
Herkent u zich in uitspraken als “Ik vind het fijn om zoveel mogelijk verzekerd te hebben”, of “Als er iets mis is wil ik min mogelijk over geld na moeten denken”? Dan past de Comfort Verzekering mogelijk goed bij u.

De Comfort Verzekering in het kort
Wilt u zich geen zorgen maken om de kosten van medisch noodzakelijke zorg voor uw kat en zoekt u de zekerheid van een bijzonder complete huisdierverzekering? Dan is de Real Dier & Zorg Comfort Verzekering mogelijk iets voor u.

De Real Dier & Zorg Comfort Verzekering heeft geen eigen risico of een maximale instapleeftijd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra aanvullende dekkingen af te sluiten en u krijgt 81% van uw declaratie vergoed.

Afsluiten of meer informatie? Bezoek dan www.reaaldierenzorg.nl


algemeen-euro