WOW Toys Pet Rescue Percy – Dierenambulance

Pet Rescue Percy hier om alle dieren te helpen, groot en klein! Ik heb bijna elk dier gered van een kleine muis tot een groot nijlpaard en ik ben hier om je de wonderen te laten zien van het redden van dieren. Ik heb mijn dieren, Socks de kat en Bonny de hond hier met mij en zij kunnen vertellen wat voor geweldig werk ik doe!

Ik ben een gemotoriseerde dierenambulance met een roterende dieren voeder met klikkende geluiden. Mijn chauffeur en dierenarts Rolf, is er altijd om te helpen en we werken goed samen om ervoor te zorgen dat elk dier behandeld kan worden in een snelle tijd.

Ga met mij mee en ontdek de wonderen van de diergeneeskundige wereld!

Mijn bijnaam: Perce
In het kort: een charmante vriend
Leuk: grasparkieten en goudvissen
Niet leuk: kattenbak legen
Mijn vrienden: Harry en Alfie

Bestellen via bol.com.