Huisdierzaak

Huisdierzaak.nl is uw adres voor alle dierenbenodigdheden, ruim 15.000 producten zijn uit voorraad leverbaar of op bestelling verkrijgbaar! Voorradige artikelen die voor 23:59 worden besteld heeft u morgen in huis. Artikelen die op bestelling verkrijgbaar zijn hebben een langere levertermijn (deze wordt per artikel aangegeven).

Wanneer u vragen heeft, dan zijn ze u graag van dienst!

Verzending met PostNL
PostNL is een gerenommeerde pakketdienst die uw bestellingen netjes bij u thuis aflevert. Na het plaatsen van uw bestelling bij Huisdierzaak.nl ontvangt u een track & trace code waarmee u de bestelling tot aan uw voordeur kunt volgen. Mocht u niet thuis zijn op het moment dat PostNL aanbelt dan ontvangt u een niet-thuis briefje en kunt u vervolgens zelf kiezen hoe, waar en wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden.

Assortiment van Huisdierzaak.nl
Op Huisdierzaak.nl worden zowel de producten getoond die ze ook daadwerkelijk op voorraad hebben, als producten die op bestelling verkrijgbaar zijn. De voorradige dierennodigdheden die u bij huisdierzaak.nl bestelt heeft u dus ook daadwerkelijk de eerst volgende werkdag in huis! De producten worden goed verpakt en ook zware bestellingen (zoals een konijnenhok of een groot aquarium) brengen ze netjes bij u thuis!

Bezoek de webshop: www.huisdierzaak.nl