K9shop

K9 Shop is sinds 2004 dé webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen.

Onze liefde voor dieren
K9 Shop is ontstaan uit liefde voor huisdieren. Wij weten als geen ander wat een huisdier kan bijdragen in iemands leven. Een huisdier is een echte vriend. Je zorgt ervoor, hebt er lol mee en je geniet van het enthousiasme dat een huisdier je kan brengen.

Onze deskundigheid
Honden spelen al lange tijd een grote rol bij ons en onze deskundigheid gaat dan ook verder terug dan 2004. Wat ooit begon als trainen met honden voor ons plezier en uit hobby, groeide uit tot een activiteit waar we dagelijks mee bezig zijn. We specialiseerden ons al snel in de hondensport, met name in het zogenoemde pakwerk. Dat werk bracht ons niet alleen op mooie nationale en internationale toernooien, maar onze deskundigheid werd ook opgepikt door organisaties die dagelijks werken met honden, zoals politiekorpsen en beveiligingsbedrijven. In binnen- en buitenland hebben wij seminars gegeven en politiekorpsen via trainingen laten zien hoe ze hun honden goed kunnen voorbereiden op hun werk met pakwerktraining.

Onze deskundigheid als hondentrainers onderscheidt K9 Shop van andere (online) dierenwinkels. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact wat de beste producten voor je hond zijn en ben je als klant verzekerd van het juiste advies op maat.

Bezoek de webshop: www.k9shop.nl

K9 Shop de dierenwebshop