Welkoop

De beste zorg voor je huisdier? Ook daarvoor kun je vanaf nu gewoon bij Welkoop terecht, bij het Welkoop Dierenpunt. Voor voedingsadvies en dieetvoeding, vaccinaties en diergeneesmiddelen. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij staan zes dagen per week voor je klaar, beantwoorden al je dierenvragen en voeren kleine ingrepen uit.

Waarvoor kan ik terecht bij Welkoop Welkoop Dierenpunt?
Een goed voedingsadvies, een gezondheidscheck of medicijnadvies. Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen. Zij hebben een paraveterinaire achtergrond en geven deskundig advies. Maar ook kleine ingrepen kunnen wij voor je uitvoeren. Moet je huisdier bijvoorbeeld gevaccineerd, gechipt of ingeënt worden? Geen probleem. Voor castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen kun je ook bij ons terecht. Heeft je huisdier extra zorg nodig? Dan verwijst de medewerker je altijd door naar onze dierenarts. De arts is één vaste dag per week aanwezig bij het Welkoop Dierenpunt. Wij maken dan direct een afspraak.

Alles onder één dak
Van maandag tot en met zaterdag doen we er alles aan om je huisdier fit en gezond te houden, gewoon in de Welkoop-winkel. Want Welkoop heeft verstand van dieren én wij bieden nu alles aan onder één dak. De beste zorg, dieetvoeding, maar ook die leuke waterbak voor je hond of voerbak voor je kat.

Bij het Welkoop Dierenpunt staan we altijd voor jou en je huisdier klaar. Kan onze medewerker je niet helpen? Dan maken we gelijk een afspraak bij onze dierenarts. Hij is één vaste dag per week aanwezig. Spoedgeval? Wij hebben korte lijntjes met de dierenartsen van Farmarts.

Bezoek de webshop: www.welkoop.nl