Zooplus

De plek waar u alles vindt om uw hond, kat, knaagdier of vis mee te verwennen!

Sinds haar oprichting in 1999, heeft zooplus zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor dierenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. De toegewijde teams in heel Europa werken nauw samen om hun klanten het beste te leveren in de actuele 22 landen, waar ze zijn vertegenwoordigd. Dit aantal groeit nog steeds en zal ook in de toekomst blijven groeien. Ze streven ernaar top kwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.

Bent u hondenbezitter? Een comfortabel of hygiënisch hondenbed en een stevige halsband & lijn zijn essentieel. Houdt verharen onder controle en uw huis vrij van haren met onze makkelijk hanteerbare verzorgingsproducten. Honden kunnen ontspannen in hun eigen buitenverblijf en de zon mijden met het perfecte hondenhok, terwijl de keuze voor de juiste reisbench of -tas reizen makkelijker maakt.

Kattenliefhebbers, houdt uw kat urenlang actief en gelukkig met een krabpaal of een nieuw klassiek of origineel speeltje. Of laat uw kat gewoon urenlang luieren in een comfortabel bed of mandje. Vindt de juiste soort kattenbakvulling om de omgeving van uw kat schoon te houden. En een kattenluik geeft uw kat de vrijheid om te komen en gaan wanneer hij wil.

Bezoek de webshop: www.zooplus.nl